söndag 16 augusti 2009

Raggarbilar

Mhm igår blev det ett besök på Barkarby flygfält för att kolla in alla raggarbilar och gissa om Hugo var stolt efter att ha fått prov"köra" Wheels egen raggarbil och han lyckades hitta tutan...hoppas att de fick igång bilen sen så han inte tog slut på batteriet för dem :-D



Det fanns en massa andra läckra bilar också, allt från bilar som knappt hängde ihop till den mest exklusiva Ferrarin du kan tänka dig! Tittgodis! Kul att gå och strosa runt lite! Tack Nilla för biljetterna!


Sen bar det av hemåt och en lugn hemmakväll, så lugn en sådan nu kan vara med två vildbattingar på sugarrush ;-)


Theo ska ju bara ha samma sak som Hugo och har börjat bli riktigt svår på just godispåsen så det är bara att göra i ordning en åt honom också nu...som tur är har han inte fattat att det är skillnad på innehållet, han är bara såå lycklig över sin påse med några russin i!


1 kommentar:

  1. Va kul ni verkar ha haft det! Raggarbilar, låter som Hugo va i himmelriket, han som gillar Bilar och allt vad det innebär! ;)

    Theosötnosen, va söt han är och att va skönt att han inte förstår att det är olika i brorsans och hans egen påse, va glad så länge det varar! ;)

    SvaraRadera